ÜYE OLMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNK İ TIKLA SPONSOR NO:564933

ERSAĞ OMEGA 3

 ERSAĞ  OMEGA 3

http://www.ersag.com.tr/account.asp?mod=myaccount&sub=edit&action=register2&sponsor=564933




OMEGA 3

Ersağ Omega- 3 , takviye edici gıda olarak üretilmektedir. Ersağ Omega- 3 içeriğinde dolgu ve katkı maddesi bulunmamaktadır. Ürünün içeriği, ürün bileşenleri tablosunda yer almaktadır. Bileşen adı 2 Kapsül Omega - 3 Balık yağı 2000 mg. EPA%36 720 mg. DHA%26 520 mg. Önerilen Kullanım Şekli: Gıda takviyesi olarak yetişkinler için sabah akşam günde iki defa birer kapsül bol su ile alınması tavsiye edilir. İşletme Kayıt No :
ERSAĞ ÜYELİK FORMU
 TR-20-K-010657 ile Türk Gıda Kodeksine uygun olarak üretilmiştir. Ersağ Omega-3 Onay Numarası: 000283-29.12.2015 Ersağ Omega-3 takviye edici gıda olarak Ersağ Tesislerinde Üretilmiştir. Kullanıcıların dikkatine;Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Türk Gıda Kodeksi Etiketleme Yönetmeliği ve ilgili yayınlanan mevzuatlara göre gıda takviyesi olarak üretilen ürünlerin tanıtımında endikasyon, hastalık ve faydaları gibi ibarelerin kullanılması yasaktır. Uyarı Bilgileri: Takviye edici gıda olarak tüketilir. Tavsiye edilen günlük dozu aşmayınız. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçmez.

 Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. İLAÇ DEĞİLDİR. Hastalıkların önlenmesi ve tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışınız.


Emniyet bandı kopmuş ambalajları satın almayınız. Seri numarası üretim tarihidir. Son kullanma tarihine kadar tüketebilirsiniz. Üretim ve son kullanma tarihi ambalaj üzerindedir. Uyarı: Sağlık ve kozmetik kategorisinde listelenen ürünlere ilişkin reklam ve ilanların kullanıcıları yanıltıcı, eksik ve kamu sağlığını bozucu nitelikte bilgiler içermesi ve özellikle hastalık olarak kabul edilen ve tedavi edilmesi gereken hastalıkları önlediği, tedavi ettiği ya da tedavisine yardımcı oluğu ve/veya ilaç niteliğinde olduğu şeklinde beyanlara yer verilmesi yasaklandığından ürün açıklamalarını yazmak yasaktır.

 OMEGA 3 ün YUKARIDA DİKKAT ÇEKTİĞİMİZ İÇERİĞİYLE GENE GÜVENİLİRLİĞİNİ İSPATLADI 👏👏👏 TEŞEKKÜRLER ERSAĞ


 Balık yağı, Omega 3 yağ asitlerinden “aktif form” olan EPA ve DHA’yı yüksek oranda içerir. Keten tohumu, ceviz ve yeşil sebzelerde de Omega 3’ler bulunur ancak bu besinlerde aktif form olan EPA ve DHA değil, ALA bulunmaktadır. ALA da vücut için önemlidir fakat bahsettiğimiz etkilerin ortaya çıkabilmesi için ALA’nın öncelikle EPA ve DHA’ya dönüşmesi gerekir. Bu dönüşüm de ihtiyacımızı karşılayacak yeterlilikte değildir. Bu nedenle seçeceğimiz Omega 3 içerikli ürün EPA ve DHA içerikli olmalıdır. OMEGA 3’ün FAYDALARI VE ÖNEMİ
 Omega 3 çocuklarda, yetişkinlerde ve gebelikte; beyin, göz ve sinir sisteminin gelişimine ve kalp-damar sağlığının korunmasında önemli roller oynar. Ayrıcaomega 3 hücre yenilenmesi dahil birçok önemli fonksiyonu olan bir yağ asididir ve tam bir cilt dostudur. OMEGA 3 NEDİR Omega-3 yağ asitleri çoklu doymamış yağ asitleri olup dışarda
n destek olarak alınması gereken bir yağ asididir. Çünkü insan vücudu sature ve monounsature yağ asitlerinin sentezini yaptığı halde, n-6 ve n-3 yağ asitlerinin sentezini yapamamaktadır. Pek çok formu bulunabilen bu yağ asitlerinin en önemli görev yapanları EPA (Eicosapantaenoik asit) veDHA’dır (Docosahexaenoik asit). Esansiyel olan bu yağ asitlerinin yeterli miktarda alınamaması durumlarında başta kardiyovasküler bozukluklar olmak üzere birçok hastalığı da beraberinde getirebilir.


















 Yapılan binlerce çalışma ile Omega 3 yağ asitlerinden EPA ve DHA’nın kalp damar sağlığı üzerine olan olumlu etkileri kanıtlanmıştır. Gıdalarla veya gıda takviyeleri ile dışarıdan alınan EPA ve DHA, metabolitlerine (ikincil maddelere) dönüşerek hücre zarlarının yapısına katılırlar. Vazodilatör (damar genişletici) etki göstererek kan dolaşımını artırırlar.


Kalbin yorulmadan çalışmasına destek sağlarlar. Yapılan birçok çalışma EPA ve DHA’nın yüksek tansiyon hastalarında önemli bir destek olduğunu kanıtlar niteliktedir. Omega 3 yağ asitlerinin kalp damar hastalıklarından kaynaklı ölüm oranını,
 MI (kalp krizi) riskini ve ani ölümü azalttığı gösterilmiştir¹. Son üç ay içerisinde kalp krizi geçirmiş 11.324 hasta üzerinde yapılan GISSI çalışmasında; 3.5 yıllık takibin sonunda, Omega 3 alan grubun ani ölüm riskinde %45, kalp damar hastalıklarına bağlı ölüm riskinde %30 ve tüm sebeplere bağlı ölüm riskinde ise %20 azalma görüldüğü bildirilmiştir. Ayrıca kandaki trigliserid seviyelerinin ve LDL’nin düşürülmesinde,
ERSAĞ ÜYELİK FORMU
ERSAĞ ÜYELİK FORMU
 HDL’nin ise yükseltilmesinde önemli rol oynadığı bilinmektedir. Tıp camiasındaki saygın dergilerin üst sıralarında yer alan Lancet dergisinde yayınlanmış bir Omega 3 çalışmasında, kolesterol ilacı kullanan 18.645 yüksek kolesterol hastası 4.5 yıl boyunca takip edilmiştir. Günde 1.8 g Omega 3 alan hastaların kalp damar sağlığına ilişkin rahatsızlıklarında
%19 azalma görüldüğü bildirilmiştir. Tüm bu bilgiler ışığında Amerikan Kalp Derneği’nin bir önerisi olmuştur. Koroner kalp hastalığı olan bireyler günde 1 g Omega 3 içerek balık ya da balık yağı tüketmelidir.• Trigliserid yüksekliği olan bireyler günde 2-4 g Omega 3 almalıdır. Kalpdamar sağlığının korunmasında, özellikle geçirilmiş MI (kalp krizi) tablolarında Omega 3 yağ asitleri hekim kontrolünde kullanılarak günlük diyete dahil edilmelidir.
ERSAĞ ÜYELİK FORMU

 Omega 3 balık yağı her yaştan insanların rahatlıkla kullanabileceği önemli bir takviyedir. Omega 3’ün faydalarından bahsederken bebeklerin, çocukların, yetişkinlerin ve yaşlıların da kullanmasının ne kadar önemli olduğuna deyinmiştik.


Bir liste yapmak gerekirse; Okul çağındaki çocuklar Hamilelik (gebelik) döneminde ve emzirme döneminde olan bayanlar 30 yaş ve üstü yetişkinler Bir rahatsızlığı bulunmayan ancak ilerki yaşlarda kendini koruma altına almak isteyenler Kalp-damar sağlığını koruman isteyen insanlar Depresyon problemi yaşayanlar Şeker hastalarıAlzheimer hastaları Menopoz dönemindeki bayanlar Kolesterol ve trigliseridi yüksek olan insanlar Kardiyovasküler problemi olan insanlar By-pass ameliyatı geçirmiş insanlar Romatolojik problemi olan insanlar Diyabet hastaları
 GIDA TAKVİYELERİ
 Takviye edici gıda olarak tüketilir.Tavsiye edilen günlük dozu aşmayınız. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçmez. Çocukların ulaşamayacağı
yerde saklayınız. İLAÇ DEĞİLDİR. Hastalıkların önlenmesi ve tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışınız. Emniyet bandı kopmuş ambalajları satın almayınız. Seri numarası üretim tarihidir. Son kullanma tarihine kadar tüketebilirsiniz. Üretim ve son kullanma tarihi ambalaj üzerindedir.
HERKES İÇİN OMEGA 3 Omega 3’ün Kaynağı >>> EPA ve DHA ( yağ asitlerinin en önemli görev yapanları) <<< OLMALIDIR !!! ERSAĞ ÇIKARDIĞI GIDA TAKVİYESİ OMEGA 3 ün YUKARIDA DİKKAT ÇEKTİĞİMİZ İÇERİĞİYLE GENE GÜVENİLİRLİĞİNİ İSPATLADI 👏👏👏 TEŞEKKÜRLER ERSAĞ


 Balık yağı, Omega 3 yağ asitlerinden “aktif form” olan EPA ve DHA’yı yüksek oranda içerir. Keten tohumu, ceviz ve yeşil sebzelerde de Omega 3’ler bulunur ancak bu besinlerde aktif form olan EPA ve DHA değil, ALA bulunmaktadır. ALA da vücut için önemlidir fakat bahsettiğimiz etkilerin ortaya çıkabilmesi için ALA’nın öncelikle EPA ve DHA’ya dönüşmesi gerekir. Bu dönüşüm de ihtiyacımızı karşılayacak yeterlilikte değildir. Bu nedenle seçeceğimiz Omega 3 içerikli ürün EPA ve DHA içerikli olmalıdır.


OMEGA 3’ün FAYDALARI VE ÖNEMİ Omega 3 çocuklarda, yetişkinlerde ve gebelikte; beyin, göz ve sinir sisteminin gelişimine ve kalp-damar sağlığının korunmasında önemli roller oynar. Ayrıcaomega 3 hücre yenilenmesi dahil birçok önemli fonksiyonu olan bir yağ asididir ve tam bir cilt dostudur. OMEGA 3 NEDİR Omega-3 yağ asitleri çoklu
doymamış yağ asitleri olup dışardan destek olarak alınması gereken bir yağ asididir. Çünkü insan vücudu sature ve monounsature yağ asitlerinin sentezini yaptığı halde, n-6 ve n-3 yağ asitlerinin sentezini yapamamaktadır. Pek çok formu bulunabilen bu yağ asitlerinin en önemli görev yapanları EPA (Eicosapantaenoik asit) veDHA’dır (Docosahexaenoik asit). Esansiyel olan bu yağ asitlerinin yeterli miktarda alınamaması durumlarında başta kardiyovasküler bozukluklar olmak üzere birçok hastalığı da beraberinde getirebilir.
ERSAĞ ÜYELİK FORMU
 KALP DAMAR SAĞLIĞI Yapılan binlerce çalışma ile Omega 3 yağ asitlerinden EPA ve DHA’nın kalp damar sağlığı üzerine olan olumlu etkileri kanıtlanmıştır. Gıdalarla veya gıda takviyeleri ile dışarıdan alınan EPA ve DHA, metabolitlerine (ikincil maddelere) dönüşerek hücre zarlarının yapısına katılırlar. Vazodilatör (damar genişletici) etki


göstererek kan dolaşımını artırırlar. Kalbin yorulmadan çalışmasına destek sağlarlar. Yapılan birçok çalışma EPA ve DHA’nın yüksek tansiyon hastalarında önemli bir destek olduğunu kanıtlar niteliktedir. Omega 3 yağ asitlerinin kalp damar hastalıklarından kaynaklı ölüm oranını, MI (kalp krizi) riskini ve ani ölümü azalttığı gösterilmiştir¹. Son üç ay içerisinde kalp krizi geçirmiş 11.324 hasta üzerinde yapılan GISSI çalışmasında; 3.5 yıllık takibin sonunda, Omega 3 alan grubun ani ölüm riskinde %45, kalp damar hastalıklarına bağlı ölüm riskinde %30 ve tüm sebeplere bağlı ölüm riskinde ise %20 azalma görüldüğü bildirilmiştir. Ayrıca kandaki trigliserid seviyelerinin ve LDL’nin düşürülmesinde
, HDL’nin ise yükseltilmesinde önemli rol oynadığı bilinmektedir. Tıp camiasındaki saygın dergilerin üst sıralarında yer alan Lancet dergisinde yayınlanmış bir Omega 3 çalışmasında, kolesterol ilacı kullanan 18.645 yüksek kolesterol hastası 4.5 yıl boyunca takip edilmiştir. Günde 1.8 g Omega 3 alan hastaların kalp damar sağlığına ilişkin rahatsızlıklarında %19 azalma görüldüğü bildirilmiştir. Tüm bu bilgiler ışığında Amerikan Kalp


Derneği’nin bir önerisi olmuştur. Koroner kalp hastalığı olan bireyler günde 1 g Omega 3 içerek balık ya da balık yağı tüketmelidir.• Trigliserid yüksekliği olan bireyler günde 2-4 g Omega 3 almalıdır. Kalpdamar sağlığının korunmasında, özellikle geçirilmiş MI (kalp krizi) tablolarında Omega 3 yağ asitleri hekim kontrolünde kullanılarak günlük diyete dahil edilmelidir. OMEGA 3 BALIK YAĞINI KİMLER KULLANABİLİR ?
ERSAĞ ÜYELİK FORMU


Omega 3 balık yağı her yaştan insanların rahatlıkla kullanabileceği önemli bir takviyedir. Omega 3’ün faydalarından bahsederken bebeklerin, çocukların, yetişkinlerin ve yaşlıların da kullanmasının ne kadar önemli olduğuna deyinmiştik. Bir liste yapmak gerekirse; Okul çağındaki çocuklar Hamilelik (gebelik) döneminde ve emzirme döneminde olan bayanlar 30 yaş ve üstü yetişkinler Bir rahatsızlığı bulunmayan ancak ilerki


yaşlarda kendini koruma altına almak isteyenler Kalp-damar sağlığını koruman isteyen insanlar Depresyon problemi yaşayanlar Şeker hastalarıAlzheimer hastaları Menopoz dönemindeki bayanlar Kolesterol ve trigliseridi yüksek olan insanlar Kardiyovasküler problemi olan insanlar By-pass ameliyatı geçirmiş insanlar Romatolojik problemi olan insanlar Diyabet hastaları GIDA TAKVİYELERİ Takviye edici gıda olarak tüketilir.Tavsiye edilen günlük dozu aşmayınız. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçmez. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.
İLAÇ DEĞİLDİR. Hastalıkların önlenmesi ve tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışınız. Emniyet bandı kopmuş ambalajları satın almayınız. Seri numarası üretim tarihidir. Son kullanma tarihine kadar tüketebilirsiniz. Üretim ve son kullanma tarihi ambalaj üzerindedir.
ERSAĞ ÜYELİK FORMU







http://www.ersag.com.tr/account.asp?mod=myaccount&sub=edit&action=register2&sponsor=564933

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder