ÜYE OLMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNK İ TIKLA SPONSOR NO:564933

ERSAĞ ZEYTİN YAPRAĞI

ERSAĞ  ZEYTİN YAPRAĞI

http://www.ersag.com.tr/account.asp?mod=myaccount&sub=edit&action=register2&sponsor=564933

Ersağ Zeytin Yaprağı Ekstraktı , Takviye edici gıda olarak üretilmektedir. Ersağ Zeytin Yaprağı Ekstraktı , içeriğinde dolgu ve katkı maddesi bulunmamaktadır. Önerilen Kullanım Şekli: Günde 1 defa yarım bardak (100 ml) su içerisine 20 damla ( 1 ml) damlatılarak kullanılır. Kullanmadan önce çalkalayınız.Takviye edici gıda olarak tüketilir. İşletme Kayıt No : TR-20-K-010657 ile Türk Gıda Kodeksine uygun olarak üretilmiştir. Ersağ
ERSAĞ ÜYELİK FORMU
Zeytin Yaprağı Ekstraktı Onay Numarası: 000292-14.01.2015 Ersağ Zeytin Yaprağı Ekstraktı takviye edici gıda olarak Ersağ Tesislerinde Üretilmiştir. Kullanıcıların dikkatine
;Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Türk Gıda Kodeksi Etiketleme Yönetmeliği ve ilgili yayınlanan mevzuatlara göre gıda takviyesi olarak üretilen ürünlerin tanıtımında endikasyon, hastalık ve faydaları gibi ibarelerin kullanılması yasaktır. Uyarı Bilgileri: Takviye edici gıda olarak tüketilir. Tavsiye edilen günlük dozu aşmayınız. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçmez. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. İLAÇ DEĞİLDİR. Hastalıkların önlenmesi ve tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışınız. Emniyet bandı kopmuş ambalajları satın almayınız. Seri numarası üretim tarihidir. Son kullanma tarihine kadar tüketebilirsiniz. Üretim ve son kullanma tarihi ambalaj üzerindedir.
ZEYTİN YAPRAĞI
ERSAĞ ÜYELİK FORMU





, Amerikan Kanser araştırma Enstitüsünü zeytin yaprağı ile ilgili pek çok araştırma yapmıştır. Amerika’da zeytin yaprağı çayı oldukça popüler olup, en sık tüketilen bitki çayları arasındadır.Dünyanın en fazla zeytin yaprağı ve zeytin yaprağı çayı tüketicisi ülkesi Amerika’dır.Zeytin yaprağında bol miktarda bulunan Oleuropein maddesi bir glikozittir . 
Glikozitler,bilindiğiüzerehücreduvarlarını,güçlendirerek,vücudun,bağışıklık,sistemini,güçlendirmektedirler. Zeytin yaprağı çayı içinde bulunan Oleuropein maddesi vücudun serbest radikallere karşı savaşması için güçlü bir antioksidan etkiye sahiptir.Zeytin yaprağı çayı çok düşük miktarlarda tüketildiğinde dahi grip ve nezle gibi pek çok viral rahatsızlıklarda çok etkili olduğu yapılan çalışmalar ile ortaya konulmuş ve ispatlanmıştır. Hatta Aids virüsüne karşı etkili olduğu son zamanlarda dile getirilmektedir.Aynı zamanda şeker ve yüksek tansiyon sorunlarına faydalı olduğu bilinmektedir. Ancak eğer şeker ve tansiyon ilaçları kullanıyorsanız, aynı anda zeytin yaprağı çayı kullanmamanız gerekebilir. Çünkü bu bitki o kadar etkilidir ki kullanılan ilaçların etkisini muazzam ölçüde arttırmaktadır. Bu yüzden bu ilaçları kullanıyorsanız doktora danışmanız gerekecektir.NOT.İLAÇ DEĞİLDİR
ZEYTİN YAPRAĞI EKSTRATI

Zeytin ağacı, dünyada iki bin yıla kadar yaşayabilen, çok dayanıklı bir bitkidir. Bu uzun yaşam süresini, onu zararlı organizmalara karşı koruyan, elenolik asit kökenli bir polifenolik antioksidan olan oleuropein adlı bir maddeyi üretmesine borçludur.




Zeytin yaprağı içeriğindeki bu madde ve elenolik asit bileşenlerinin birer doğal bitkisel antibiyotik ve antioksidan olduğu ve antimikrobiyal ajanlar olarak görev yaptıkları bilimsel araştırmalarca kaydedilmiştir.

Elenolik asit, bakterilerin hücre duvarlarını parçalayarak antimikrobiyal etki sağlamaktadır.

Australia Southern Cross University çıkışlı bir çalışma, zeytin yaprağını 55 tıbbi bitki arasında en yüksek antioksidan özelliğe sahip bitki olarak ilan etmiştir.

ZEYTİN YAPRAĞININ FAYDALARI

Zeytin yaprağı yani Olöropin (Oleuropein) etken maddesinin bağışıklık sistemini güçlendirmek için faydalı olduğu dünya çapında kanıtlanmıştır.

Bu etken maddenin, yani zeytin yaprağının anti-viral, anti-bakteriyel, anti-kanserojen ve anti-fungal etkisi olduğu, aynı zamanda tıbbi rahatsızlıklara destek ürünü olarak fayda verdiği ispat edilmiştir.

Zeytin yaprağının faydaları, yeni bilinen bir şey değil. Akdeniz efsanelerinde Zeytin ağacı, “ölmez ağaç” ve “hayat ağacı” olarak tanımlanmış. Mısırlılar bile zeytin ağacının uzun ömrünü araştırmışlar ve “cennetin gücünün sembolü” saymışlardır zeytin yaprağını.

Yakın zamana dönersek, üzerinde pek çok araştırma yapılmıştır zeytin yaprağının.

Kan basıncını düşürdüğü, bağırsak, kas spazmlarını önlediği, aritmiyi tedavi ettiği yapılan çalışmalar ile gösterilmiştir.

Amerikalı araştırıcılar ise zeytin yaprağının virütik hastalıklara (nezle, grip, soğuk algınlığı, uçuk, aft, zona gibi) sebep olan her türlü virüse karşı etkili olduğunu buldular.

Zeytin ağacının 2000 yıllık ömrünün sebebinin “Oleuropein” olduğu keşfedilmiştir.

Zeytin yaprağı ekstresi çok etkili bir antibakteriyel (mikrop öldürücü), antiviral (virüsleri öldürücü) ajandır. Ama sadece organizmada bulunan patojenlerle savaşıp öldürmekle yetinmez. Ayrıca insan vücudunda bağışıklık sistemini de uyarır. Böylece mikroplarla daha etkili bir savaşın gerçekleşmesini sağlar.

Ersağ Zeytin Yaprağı Ekstraktı Onay Numarası: 000292-14.01.2015 Ersağ Zeytin Yaprağı Ekstraktı takviye edici gıda olarak Ersağ Tesislerinde Üretilmiştir. Kullanıcıların dikkatine;Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Türk Gıda Kodeksi Etiketleme Yönetmeliği ve ilgili yayınlanan mevzuatlara göre gıda takviyesi olarak üretilen ürünlerin tanıtımında endikasyon, hastalık ve faydaları gibi ibarelerin kullanılması yasaktır. Uyarı Bilgileri: Takviye edici gıda olarak tüketilir. Tavsiye edilen günlük dozu aşmayınız. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçmez. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. İLAÇ DEĞİLDİR.


 Hastalıkların önlenmesi ve tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışınız. Emniyet bandı kopmuş ambalajları satın almayınız. Seri numarası üretim tarihidir. Son kullanma tarihine kadar tüketebilirsiniz. Üretim ve son kullanma tarihi ambalaj üzerindedir. Zeytin Yaprağı Ekstraktı Faydaları Hakkında Ünlü Diyetisyen Büşra Tolon'un Açıklamalarını Okuyalım Günümüzde her gün bir bitkinin ya da besinin faydası ortaya çıkıyor. Son zamanlarda ise zeytin yaprağı ve Zeytin Yaprağı Ekstraktı popülaritesi arttı. Diyetisyen Büşra

 Totan, Zeytin Yaprağı Ekstraktı faydaları hakkında önemli bilgiler verdi. Hepimizin bildiği gibi zeytin ağacı bereket, zafer ve barış simgesidir. Sağlık için sonsuz faydalarını da göz önüne aldığımızda zeytini şifa simgesi olarak da görebiliriz. Zeytin ve zeytinyağı içerdiği özel bileşenler sayesinde binlerce sağlık araştırmasına konu olmuş Akdeniz’in vazgeçilmez besinidir. Kalp ve damar sağlığını korur, kolesterol ile savaşır, sindirim sistemini korur, antikanserojendir, antioksidan etki gösterir. Peki, sağlık dağıtan zeytin ağacının yapraklarını dahi tüketmeli miyiz? Zeytin yaprakları fonksiyonel değere sahip olan biyoaktif bileşenlerin doğal bir kaynağıdır.


 Zeytin yaprağına olan ilgi, özellikle içerdiği oleuropein bileşeninden kaynaklanmaktadır. Oleuropein zeytin yaprağında bol miktarda, sofralık zeytinde ve zeytinyağında ise az miktarda bulunur. Buna rağmen zeytinin, zeytinyağının acı tadı ve buruk aromasından sorumludur. Akdeniz diyetinde yer alan zeytinyağı ve zeytin yaprağı içerdiği bulunan fenol bileşenlerinin etkisiyle bu bölgede kalp damar hastalıklarının görülme sıklığı oldukça azdır


. Modern tıpta tedavi amaçlı olarak kullanılan zeytin yapraklarının, antihipoglisemik, antihipertansif, antiinflamatuvar, antimikrobiyal, antiaterojenik özelliklere sahip oldukları ve bu durumun potansiyel biyoaktif fenol bileşenlerinden kaynaklandığı belirtilmiştir. Antioksidan: Oleuropein, flavon, flavanol, fenolik bileşikler içeren zeytin yaprağı ekstratı; siyah üzümden daha fazla biyoaktif bileşen içerir. Bu bileşenler sayesinde de antioksidan etki gösterir. Kansere karşı koruyucudur. İçeriği tüm bitkisel bileşenler sinerjik etki yaparak vücudu toksinlerekarşı korur.


Zeytin yaprakları ile hazırlanan çay, hidrojen peroksit dediğimiz DNA’ya zarar veren bileşeni yok eder. Diyabetik tavşanlar ile yapılan çalışmalarda, zararlı toksinlerin vücuttan atılmasını sağladığı bulunmuştur. Başka bir çalışmada ise; antioksidan aktiviteyi %22 artırdığı görülmüştür. Antiaterojenik: İçerdiği oleuropein, kalp sağlığını korumada etkilidir.


Tansiyonu düşürür ve vücuttan ödemi uzaklaştırır. Erkekler üzerinde yapılan çalışmalarda, kalp hastalıklarına karşı koruyucu olabileceği gösterilmiştir. Ayrıca zeytin yaprağından elde edilen ekstraktın kalp damarlarındaki kanın akışını arttırdığı, kanın pıhtılaşmasını düzenlediği
, kan dolaşımını rahatlattığı; bundan dolayı kalp rahatsızlıklarını ve kalp krizlerini önleyici etkiye sahip olduğu anlaşılmıştır. Aynı zamanda kötü kolesterolü düşürerek kalp-damar hastalıklarının önlenmesinde etkin olduğu hayvanlarda yapılan bazı çalışmalar ile gösterilmiştir. Antidiyabetik: Diyabet tedavisinde, zeytin yaprağı yıllardır geleneksel bir tedavi şekli olarak kullanılmıştır. Zeytin yaprağı ekstratı; kan şekerinin hızla yükselmesini engellemekte, tokluk kan şekerini düşürmektedir. Antidiyabetik bitkisel çaylarda da zeytin yaprağı kullanılmaktadır. Zeytin yaprağı kimler için sakıncalıdır? Zeytin yaprağı çayının toksik etkisi saptanmamıştır. Ancak gebe, emzikliler

, 6 yaş altı çocuklar, diyabet, tansiyon ya da kan sulandırıcı ilaç kullananlar için uygun değildir. Ne kadar tüketilmeli? Tüketim için önerilen belli bir doz yoktur. Yeterli ve dengeli beslenme ilkelerine uyguladıktan sonra zeytin yaprağı çayı, bitki çayları arasında bir alternatif olarak düşünülebilir.
http://www.ersag.com.tr/account.asp?mod=myaccount&sub=edit&action=register2&sponsor=564933
ERSAĞ ÜYELİK FORMU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder